Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2010

Ποιος είναι ο στόχος του troktiko-gr.blogspot.com ;

Δίπλα στον τίτλο υπάρχει το κουμπί share button του facebook, πατήστε το και διαδώστε αυτή την είδηση στο facebook!


Πολλοί θα ρωτήσετε και φυσικά με το δίκιο σας! Θα σας πούμε για αρχή...
μερικά πράγματα για εμάς :

- Δεν είμασταν στην συντακτική ομάδα του γνωστού ΤΡΩΚΤΙΚΟΥ.
- Δεν επιδιώκουμε να φτάσουμε την επισκεψιμότητα του Τρωκτικού ( αλλά αν γίνει δεν θα την απορρίψουμε! )
- Είμαστε ξεκάθαροι και έχουμε έναν στόχο αυτή την στίγμη. Να ενημέρωσουμε τον κόσμο ότι το www.tro-ma-ktiko.blogspot.com είναι μία ΑΠΑΤΗ ή καλύτερα μία ΦΟΥΣΚΑ που θα σκάσει με τον καιρό. Ήρθαν στην μπλόγκοσφαιρα μετά δολοφόνια του Σωκράτη Γκιόλια όχι με στόχο να σεβαστούν την μνήμη και να συνεχίσουν το έργο του. Δηλαδή την ενημέρωση, αλλά με μόνο στόχο το κέρδος. Αυτό φαίνεται στο ότι όλη την ώρα διαφημίζουν επιχειρήσεις, χρησιμοποιούν affiliate προγράμματα και προτρέπουν τους χρήστες να κάνουν κλικ στις διαφημίσεις. Ακόμη εκλιπαρούν τους επισκέπτες να γίνουν μέλη στην σελίδα τους στο facebook συνεχώς όλη την ημέρα. Έχουμε κάποια στοιχεία για το ποιος κρύβεται πίσω από το Τρωμακτικό, το οποίο κερδίζει τον τίτλο του πιο μούφα αναπτυσσόμενο μπλογκ στην Ελλάδα ( και στον κόσμο ), αφού περνάει και το Σαρωτικό του γνωστού δημοσιογράφου. Δεν δεχόμαστε ενστάσεις για το Σαρωτικό, καθώς γνωρίζουμε από στενούς συνεργάτες του, ότι πίσω από αυτό είναι ο γνωστός δημοσιογράφος. Όπως και το Φίμωτρο που το έχει άλλος γνωστός δημοσιογράφος.
- Από εδώ και πέρα θα προσπαθήσουμε επί 24ωρου βάσεως να ενημερώνουμε τον κόσμο για ότι συμβαίνει στην χώρα μας και στην Ελλάδα γενικά. Σας ενημερώνουμε ότι οι περισσότερες αναρτήσεις θα είναι αναδημοσιεύμενες από φιλικά ιστολόγια και άλλες θα είναι δικές μας. Άλλες ειδήσεις θα είναι αποκλειστικές ( γιατί δεν έχουν μόνο οι άλλοι του Φίμωτρου τις πηγές! ).
Και ξέρετε ότι θα είναι αναδημοσιευμένες οι περισσότερες ειδήσεις, γιατί δεν είμαστε δημοσιογράφοι αλλά μπλόγκερ που θέλουμε να ξεσκεπάσουμε το Τρωμακτικό.
Ξέρετε όμως τι μας πείραξε πιο πολύ; Το ότι γνωστοί φίλοι του δημοσιογράφοι, εκδότες και στενοί συνεργάτες του δεν βγήκαν να πουν δημόσια ότι το Τρωμακτικό είναι μία απάτη.
Πιστεύουμε ότι οι περισσότεροι από εσάς το έχετε καταλάβει ότι είναι απάτη.

Αυτά έχουμε να πούμε για αρχή, δεν θέλουμε να γίνουμε ΤΡΩΚΤΙΚΟ, δεν ανήκουμε στο ΤΡΩΚΤΙΚΟ, δεν γράφαμε ποτέ εκεί, γράφουμε ΕΔΩ. η ονομασία μπορεί να είναι ίδια, αλλά το κάνουμε ώστε να τραβήξει το μάτι του αναγνώστη, να διαβάσει εδώ την αλήθεια που δεν γράφουν στο ΤΡΩΜΑΚΤΙΚΟ.

Φίλοι μπλόγκερ και αναγνώστες διαδώστε αυτή την αρχή και όσοι θέλετε είστε ευπρόσδεκτοι, στο να βοηθήσετε να δυναμώσουμε την φωνή μας και να ξεσκεπάσουμε αλλά και να καλύψουμε το πιο μούφα ιστολόγιο της Ελλάδας. 
Όποιος θέλει να μας πει οτιδήποτε ας μας στείλει email στο
troktikogr@gmail.com