Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2010

Ποιος κρύβεται πίσω από το www.tro-ma-ktiko.blogspot.com ;

Δίπλα στον τίτλο υπάρχει το κουμπί share button του facebook, πατήστε το και διαδώστε αυτή την είδηση στο facebook!


Όλοι ψάχνουν να βρουν ποιος και ποιοι βρίσκονται πίσω από του μούφα Τρωκτικό όλο αυτόν τον καιρό! Ποιοι έχουν...
θησαυρίσει και έχουν βγάλει απίστευτο χρήμα, πατώντας πάνω σε ένα μεγάλο όνομα μπλογκ και έναν αδικοχαμένο δημοσιογράφο!


Εμείς έχουμε πάρει διάφορες πληροφορίες, γιατί τα παιδάκια είναι ερασιτέχνες πολύ απλά!
Από την αρχή φάνηκε όταν ξεκινήσαν, που γράφαν άλλα, μετά έγραφαν άλλα. Ήταν και είναι διαρκώς σε μία ταραχή, γιατί γνωρίζουν ότι κάποιος θα τους καταλάβαινε και θα ξεσκέπαζε όλη την απάτη τους. Άλλα δεν ήξεραν πότε θα γίνει αυτό. Ίσως σε λίγο καιρό θα δουν το πότε θα αποκαλυφτεί όλο αυτό που έχουν κάνει. Εμείς αφού εξακριβώσουμε όλα τα στοιχεία και αποδειχτούν έγκυρα, θα τα βγάλουμε φόρα σε όλο το διαδίκτυο, για να δείτε τα μούτρα τους. Γνωρίζουμε κάτι όμως που ίσως οι περισσότεροι δεν το ξέρετε και οι ίδιοι νομίζουν ότι δεν το ξέρουμε. Στα πρώτα κεφάλια αφού του μούφα μπλογκ βρίσκεται ένας Εβραίος που νομίζει ότι με ένα site και αυτό το μπλογκ τώρα έχει καταφέρει τα πάντα. Εβραίε, για σκέψου ότι όλες οι επισκέψεις προέρχονται όχι από τα ωραία άρθρα που δεν γράφατε, όχι λόγω των δικών σας άρθρων που δεν υπάρχουν γιατί όλα τα αντιγράφετε και χωρίς πηγή. Άλλα όλη η επισκεψιμότητα σας γίνεται λόγω ότι ο αγανακτισμένος κόσμος έψαχνε ένα παρόμοιο μπλογκ, για να ενημερώνεται και έπεσε στην παγίδα σας. 
Ξέρω ότι όλα αυτά που γράφονται σε αυτό το μπλογκ, θα σας φοβήσουν και δεν θα μιλήσετε. Γιατί είστε κότες, το γνωρίζουμε πολύ καλά κύριε. Χρόνια τώρα είσαι μία μεγάλη κότα, ότι έχεις καταφέρει, το έχεις καταφέρει με απατεωνιές, όπως και τώρα. Γνωρίζουμε ότι δεν θα κάνετε αναφορές στο τρωμακτικό, το μούφα μπλογκ σας, γιατί φοβάστε ότι ο κόσμος θα μπει στο δικό μας, θα φύγει από το δικό σας, θα σας βρίσει και θα μείνετε εσείς τα λίγα άτομα, να παίζετε χαρτιά μόνοι σας...


Έχουμε πολλά ακόμα να πούμε ( και αυτό δεν είναι προειδοποίηση, αλλά απειλή ) αν συνεχίσετε το έργο σας και δεν σταματήσετε εδώ.