Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2010

Αντ1:Δε θέλει την Ευγενία μόνο για το «Ελλάδα έχεις ταλέντο»

Σας το είχαμε μεταφέρει με κάθε επιφύλαξη πριν λίγες μέρες   και μάλλον επιβεβαιωνόμαστε.
Σύμφωνα με...

πληροφορίες οι Αντεννικοί δεν θέλουν την Ευγενία Μανωλίδου μόνο για το «Ελλάδα έχεις ταλέντο» ! Την θέλουν για να παίξουν μαζί της σε διπλό, τηλεοπτικό ταμπλό !
Αν η Ευγενία τους το πει το «ναι» (που θεωρείται δεδομένο πια πως θα τους το πει…) είναι πολύ πιθανό, να την δούμε να μην κάθετε μόνο ανάμεσα στον Ηλία Ψιννάκη και τον Βαγγέλη Περρή, αλλά ανάμεσα και στον Νίκο Μουρατίδη, την Κατερίνα Γκαγκάκη και τον Γιώργο Θεοφάνους.
Η διοίκηση του καναλιού έχει σκεφτεί, σε περίπτωση που όντως ο Γιώργος Λεβέντης απο τα μέσα Γενάρη και μετά δεν μπορεί να είναι κανονικά στο πόστο του κάθε Παρασκευή βράδυ, να δούμε στην θέση του την Ευγενία Μανωλίδου !….

Αν δεν καταφέρουν να κρατήσουν μαζί τους τον Γιώργο Λεβέντη και αν δεν καταλήξουν σε κάποια άλλη, έξυπνη λύση, να αξιοποιήσουν ως guest την Ευγενία στα πέντε τελευταία live του σόου, η παρουσία της οποίας και ντόρο η μαύρη αλήθεια είναι πως θα προκαλέσει και τα ποσοστά τηλεθέασης , – έστω και τελευταία στιγμή – , πιθανότατα θα τονώσει.

Αλλωστε, μην ξεχνάτε πως η Ευγενία λόγω των μουσικών σπουδών της, αλλά και της άνεσης που έχει να ανεβάζει όταν χρειάζεται τους… τόνους, όλο αυτό που γίνεται κάθε Παρασκευή βράδυ στο συγκεκριμένο πρόγραμμα, το …»Χ»ει !
tvnea