Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2010

Στην αντεπίθεση οι γονείς της αδικοχαμένης Μαριάννας Νάτσου

Μήνυση κατά του οδηγού κάνουν προκειμένου να διελαυκανθεί πλήρως η...
υπόθεση, οι γονείς του γλυκού κοριτσιού που χάθηκε έτσι άδικα.

Ο πατέρας και οαδελφός του γλυκού κοριτσιού πέρασαν την Τετάρτη το πρωί την πόρτα του Αστυνομικού Τμήματος Ελληνικού όπου και κατέθεσαν μήνυση κατά του νεαρού οδηγού, κατηγορώντας τον για ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso και τις δηλώσεις του ποινικολόγου Αλέξη Κούγια όπου ανέλαβε και την υπόθεση, η μητέρα της άτυχης κοπέλας δεν ήταν σε θέση να ακολουθήσει στο τμήμα τον σύζυγο και το γιο της, αλλά αναμένεται να καταθέσει μήνυση τις επόμενες μέρες.
«Από τη στιγμή που υπάρχουν στοιχεία, ότι ο νεαρός που οδηγούσε το αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαινε η 28χρονη, ήταν υπό την επήρεια τοξικών ουσιών, ήταν σίγουρο ότι κάποιον θα σκότωνε. Δεν ήταν ικανός να οδηγήσει. Αντί στο τέλος του δρόμου να στρίψει, αυτός πήγε ευθεία, με αποτέλεσμα το νήμα της ζωής να κοπεί για το κορίτσι, στο τέλος της λεωφόρου Βουλιαγμένης και στο σημείο όπου ενώνεται με τη λεωφόρο Ποσειδώνος«, πρόσθεσε ο ίδιος.
Και συνέχισε: «Τώρα το μόνο που απομένει είναι οδηγός, γόνος γνωστής εφοπλιστικής οικογένειας, να πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο και να καταθέσει. Να απολογηθεί, να δώσει καταθέσεις για το τι ακριβώς συνέβη τα ξημερώματα της 5ης Δεκεμβρίου, οπότε και χάθηκε αυτό το υπέροχο κορίτσι. »
tlife