Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2010

«Είναι τιμή μου που ψηφίστηκα ως η πιο ωραία γυναίκα της 20ετίας…»

Η Παναγιώτα Βλαντή μίλησε για τα τηλεοπτικά δρώμενα, τις πρωινές εκπομπές, τα ριάλιτι μαγειρικής, το...
«Just the two of us» και αποκάλυψε αν είναι έτοιμη να αποκτήσει ένα παιδί. Η ηθοποιός σχετικά με το »Just the two of us» δήλωσε ότι το παρακολουθεί, χωρίς να έχει ιδιαίτερη προτίμηση σε κάποιο ζευγάρι, τονίζοντας, όμως, ότι εκτιμά ιδιαίτερα την προσπάθεια της Μαρίας Μπεκατώρου. Η Παναγιώτα παρακολουθεί περισσότερο τα πρωινά και λιγότερο συχνά εκπομπές μαγειρικής, προκειμένου να μαθαίνει νέες συνταγές, αλλά δεν παρακολουθεί κάποιο από τα τούρκικα σίριαλ. Ωστόσο δεν τα καταδικάζει, σεβόμενη τους τηλεθεατές που τα παρακολουθούν πιστά.
Όσο για το «Νησί» είπε χαρακτηριστικά: «πολύ καλή, ακριβή, προσεγμένη… και θέλαμε να σκίσει» και δήλωσε ότι η ίδια η σειρά » δικαιώνει τους ηθοποιούς». Η ηθοποιός δεν απορρίπτει τον ερχομό ενός παιδιού στη ζωή της, αρκεί αυτό να μην γίνει υπό πίεση και άγχος.
Κλείνοντας τη συνέντευξή της, είπε: «Είναι τιμή μου που ψηφίστηκα ως η πιο ωραία γυναίκα της 20ετίας… Δεν το έχω συνηθίσει στην καθημερινή μου ζωή να με αποκαλούν σέξι και ωραία. Όλοι θέλουμε να σε λένε καλή ηθοποιό αλλά και το σέξι δεν μας χαλάει. »
πηγή:Tv Έθνος