Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2010

Διαρρήκτης «αίλουρος» στη Λαμία. Τον έχασαν μέσα από τα χέρια τους




Ένοικοι και αστυνομικοί τον έβλεπαν να πηδάει από μπαλκόνι σε...

μπαλκόνι στις 3 τα ξημερώματα και τελικά τον «έχασαν». Το περιστατικό συνέβη ξημερώματα Παρασκευής στο κέντρο της Λαμίας και συγκεκριμένα στην οδό Αβέρωφ.


Όλα ξεκίνησαν όταν ένας σπουδαστής, που έμενε στον 1ο όροφο της πολυκατοικίας, ξύπνησε για να πάει στην τουαλέτα και είδε ξαφνικά τον διαρρήκτη να ανοίγει την μπαλκονόπορτα και να μπαίνει στο σαλόνι του. Αφού πέρασαν μερικά δευτερόλεπτα αμηχανίας και τρόμου, ο διαρρήκτης έκανε στροφή και πήδηξε στο διπλανό μπαλκόνι. Ο νεαρός μόλις συνήλθε από το σοκ ειδοποίησε την αστυνομία, η οποία έφτασε αμέσως.


Στην πολυκατοικία δημιουργήθηκε αναστάτωση. Οι περισσότεροι ξύπνησαν, ακούγοντας τους αστυνομικούς πάνω κάτω στις σκάλες που χτυπούσαν τα κουδούνια, ενώ άλλοι από το δρόμο τον παρακολουθούσαν να αλλάζει μπαλκόνια με απίστευτη ευκολία.


Τελικά από μια μπαλκονόπορτα μπήκε σε ιατρείο και βρέθηκε προφανώς στο πίσω μέρος του ακάλυπτου, από όπου και εξαφανίστηκε.


Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που έκανε το Lamiareport, δεν υπήρχε ίχνος παραβίασης στην κεντρική είσοδο, αλλά ούτε και σε καμία άλλη πόρτα διαμερίσματος, που σημαίνει ότι ο διαρρήκτης αναρριχήθηκε για να βρεθεί στο διαμέρισμα του σπουδαστή στον 1ο όροφο και μετά στο ιατρείο του 2ου ορόφου.


newsit