Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2010

Η επιστροφή του «τρομοκράτη» ξεκινάει στο Καυταντζόγλειο!

Ο Ράφικ Τζεμπούρ συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της ΑΕΚ για την..
αναμέτρηση της Κυριακής με τον Ηρακλή στο «Καυταντζόγλειο» (17:15) για τη 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ο Αλγερινός φορ, που ήταν εκτός δράσης από το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα στις 13 Νοεμβρίου, ξεπέρασε τον τραυματισμό του στην ωμοπλάτη με συντηρητική αγωγή και προπονείτο κανονικά τις τελευταίες ημέρες. Ο Μανόλο Χιμένεθ έκρινε πως είναι έτοιμος να προσφέρει και είναι πολύ πιθανό να πάρει τη θέση του Ισμαέλ Μπλάνκο στην ενδεκάδα, δεδομένης και της άσχημης ψυχολογικής κατάστασης του Αργεντινού μετά το χαμένο πέναλτι απέναντι στη Ζενίτ.
Εκτός αποστολής για το παιχνίδι στη Θεσσαλονίκη έμειναν οι Νταντόμο, Έντερ και Πατσατζόγλου, που είναι εκτός πλάνων της τεχνικής ηγεσίας και όλα δείχνουν πως θα αποχωρήσουν στα μέσα της σεζόν, ο Γεωργέας, αλλά και ο τιμωρημένος Μάκος.

Οι 19 παίκτες που επέλεξε ο Μανόλο Χιμένεθ είναι οι ακόλουθοι: Σάχα, Αραμπατζής, Καφές, Νασούτι, Μανωλάς, Δέλλας, Γκερέιρο, Γιάχιτς, Λεονάρντο, Τζεμπούρ, Καράμπελας, Αργυρίου, Μπλάνκο, Λαγός, Ντιόπ, Μπερνς, Σκόκο, Λυμπερόπουλος, Γκέντσογλου.
Σε ό,τι αφορά στην ενδεκάδα, η ΑΕΚ αναμένεται να παραταχθεί με 4-2-3-1. Η τετράδα της άμυνας δεν αναμένεται να αλλάξει (Δέλλας, Μανωλάς, Γιάχιτς και Καράμπελας), στις θέσεις των αμυντικών χαφ θα είναι δύο εκ των Καφέ, Γκέντσογλου και Ντιόπ, οι Σκόκο και Μπερνς συγκεντρώνουν τις περισσότερες πιθανότητες για να παίξουν στα άκρα της μεσαίας γραμμής, ενώ μπροστά από τον Λυμπερόπουλο πιθανότερο είναι να αγωνιστεί ο Τζεμπούρ.
* Η ΑΕΚ θα έχει τη στήριξη περίπου 1.000 οπαδών της στο «Καυταντζόγλειο», καθώς αυτός είναι ο αριθμός εισιτηρίων που εξασφάλισε. Αυτά τιμώνται 20 ευρώ έκαστο και αντιστοιχούν στη θύρα «1» του «Καυταντζογλείου».
(Πηγή) sport-fm.gr