Κυριακή, 19 Δεκεμβρίου 2010

Κι αν το σκέφτεται;


Ο «Κόσμος του Επενδυτή» είναι μια από τις πλέον αξιόπιστες εφημερίδες που κυκλοφορούν στη χώρα. Και ο Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος, εκλεκτός...
εκπρόσωπος μιας φουρνιάς δημοσιογράφων, που είχαν ονειρευτεί αλλιώς το επάγγελμα, οι ίδιοι ωστόσο συνεχίζουν να κρατούν ψηλά τη σημαία της αξιοπιστίας και της σοβαρότητας.
Όταν λοιπόν ο «Κόσμος του Επενδυτή» δημοσιεύει κείμενο του Κωνσταντίνου Αγγελόπουλου, όπου αφήνεται να εννοηθεί ότι ο Κώστας Καραμανλής εξετάζει το ενδεχόμενο να μην είναι υποψήφιος στις επόμενες βουλευτικές εκλογές, τότε η είδηση έχει αξία, και δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη.
Πόσο μάλλον αν προσθέσει κανείς στα προς αξιολόγηση δεδομένα, ακόμη μια παράμετρο: Ότι ο Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος είναι διαχρονικός φίλος του Κώστα Καραμανλή, και ένας από τους ελάχιστους δημοσιογράφους που διατηρούν «καθαρή» επικοινωνία με τον πρώην πρωθυπουργό, χωρίς μισόλογα, δισταγμούς και καχυποψίες.
Το αν ο Κώστας Καραμανλής όντως σκέφτεται ένα τέτοιο ενδεχόμενο, είναι κάτι που μονάχα το μέλλον μπορεί να απαντήσει με πειστικό τρόπο. Για τώρα, έχει αξία ότι γράφτηκε στο πλαίσιο που αναφέραμε πρωτύτερα. Εν αναμονή λοιπόν…