Κυριακή, 19 Δεκεμβρίου 2010

Ξένα ΜΜΕ για Παναθηναϊκό «Τον κυνήγησαν οι οπαδοί του»!

Τον γύρο του κόσμου έκανε το κυνηγητό των οπαδών του Παναθηναϊκού προς τους παίκτες. Μεγάλα πρακτορεία του...
εξωτερικού έγραψαν για το περιστατικό μετά την ήττα από τον Βόλο στο OAKA.
Yahoo: Τον κυνήγησαν οι οπαδοί του
Οι παίκτες του Παναθηναϊκού κυνηγήθηκαν στο τερέν από τους οπαδούς της ομάδας τους μετά την ήττα-σοκ από τον νεοφώτιστο, Βόλο στο Σάββατο. Εξαγριωμένοι οπαδοί του Παναθηναϊκού εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας και κυνήγησαν τους παίκτες στα αποδυτήρια, ενώ πέταξαν αντικείμενα, επιτέθηκαν στα επίσημα και προκάλεσαν ζημιές.
Associated Press: Επεισόδια των οπαδών του Παναθηναϊκού μετά την ήττα από τον Βόλο
Οι παίκτες του Παναθηναϊκού κυνηγήθηκαν στον αγωνιστικό χώρο μετά την ήττα από τον Βόλο για το ελληνικό πρωτάθλημα. Μετά το τελευταίο σφύριγμα οι οπαδοί μπήκαν στο τερέν και επιτέθηκαν στους παίκτες της ομάδας τους.
Diário Digital: Ο Φερέιρα προκάλεσε την οργή των οπαδών του Παναθηναϊκού
Να το βάλουν στα πόδια αναγκάστηκαν ο Ζεσουάλδο Φερέιρα και οι παίκτες του μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από το Βόλο με 0-1 στην 15η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος. Οι οπαδοί βρέθηκαν στο τερέν του Ολυμπιακού Σταδίου της Αθήνας και κυνήγησαν τους παίκτες στην φυσούνα και τα αποδυτήρια, τους πέταξαν αντικείμενα, ενώ κινήθηκαν απειλητικά και προς τα VIP.
Abola: Ο Φερέιρα έχασε και έπρεπε να αποφύγει τους  οπαδούς
Δύσκολη η ζωή για τον Φερέιρα στον Παναθηναϊκό. Ο  Πορτογάλος προπονητής έχασε εντός έδρας από τον  Ολυμπιακό Βόλου, όμως τα χειρότερα δεν είχαν έρθει. Το γκολ  άναψε την σπίθα στον αγωνιστικό χώρο του Ολυμπιακού  Σταδίου με τους οπαδούς να πετούν αντικείμενα προς την  κατεύθυνση των οπαδών.
Επίθεση δέχθηκαν επίσης τα VIP  από τους οπαδούς που δεν ήταν καθόλου χαρούμενοι με το ότι  ο Παναθηναϊκός δεν βρέθηκε στην κορυφή του πίνακα.
(Πηγή) gazzetta.gr