Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2010

Φερέιρα «Να λύσουμε το πρόβλημα στα αποδυτήρια…»!

Είναι κοινό μυστικό πως οι σχέσεις φέτος στον Παναθηναϊκό δεν είναι και οι καλύτερες δυνατές…

Το πρόβλημα είναι δεδομένο και μπορεί ο Ζεσουάλδο Φερέιρα να δυσκολεύεται -λογικά- ακόμα να μάθει τους παίκτες του και τι μπορεί να προσφέρει ο καθένας, ωστόσο, πρόλαβε να αντιληφθεί την ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια της Παιανίας.
Την επομένη της ήττας-σοκ από τον Ολυμπιακό Βόλου, ο Πορτογάλος τεχνικός είπε στους παίκτες του ότι: «…πρέπει πρώτα να λύσουμε το πρόβλημα στα αποδυτήρια, τις μεταξύ μας σχέσεις, για να βελτιωθεί η εικόνα στο γήπεδο».
Ο κ. Φερέιρα τους είπε, αναλυτικά: «Είμαι εδώ ένα μήνα κι έχω διαπιστώσει κάποια πράγματα. Δεν είναι όπως πρέπει στα αποδυτήρια. Η ομάδα πρέπει να είναι πάνω από όλους και πρέπει πρώτα να λύσουμε το πρόβλημα στα αποδυτήρια, τις μεταξύ μας σχέσεις για να βελτιωθεί η εικόνα στο γήπεδο.
Είμαι σίγουρος ότι αυτό θα γίνει στο μέλλον γιατί δουλεύουμε σκληρά. Όσο σκληρά δουλεύουμε εμεί, δεν δουλεύει καμία ομάδα στην Ελλάδα. Σας το ξαναλέω να λύσουμε το πρόβλημα στα αποδυτήρια για να αλλάξουμε την εικόνα που μόνοι μας δημιουργήσαμε. Πρέπει να δουλέψουμε πολύ και μόνο εμείς μπορούμε να το αλλάξουμε αυτό, ούτε οι οπαδοί ούτε κανένας έξω από την ομάδα», ανέφερε ο Πορτογάλος τεχνικός στους παίκτες του.
Στη συνέχεια ο προπονητής του «τριφυλλιού» επισήμανε στους ποδοσφαιριστές του τα λάθη που έγιναν στο χθεσινό παιχνίδι και τους είπε: «Αυτό που έγινε μετά το τέλος του αγώνα είναι πρωτόγνωρο για μένα».
(Πηγή) gazzetta.gr