Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2010

Ο ερωτευμένος Λιβιεράτος και η σκληρή Αδάμ…ξεκινούν τα σενάρια!

Το ζευγάρι που πρωταγωνίστησε αυτές τις μέρες με τους καυγάδες του και τις αλληλοκατηγορίες του στο αστυνομικό τμήμα ,δεν ξεπέρασε ακόμη την κρίση και ας πήραν πίσω τις μηνύσεις οι οποίες προκάλεσαν σάλο στο περιβάλλον τους …..
Πολλές μέρες, πριν φτάσουν στο τμήμα, οι καυγάδες έδιναν κι έπαιρναν χωρίς ανακωχή….Η εντυπωσιακή Εύη που από ερωτευμένη σύζυγος και γλυκιά μανούλα έχει μεταμορφωθεί σε ταύρο εν υαλοπωλείο κάθε φορά που συζητάει με τον σύζυγό της δείχνει να είναι ανένδοτη στις αποφάσεις της για την απόσταση που θέλει να κρατήσει από το γάμο της .. Σύμφωνα με πληροφορίες αυτό που βασανίζει τον τελευταίο καιρό το ζευγάρι είναι η οικονομική κατάσταση στην οποία βρίσκεται που είναι και η καλύτερη. Αυτή που γκρινιάζει και δεν βάζει άλλο νερό στο κρασί της είναι η Εύη η οποία θέλει να κάνει από ότι φαίνεται το μετέωρο βήμα. Ο Λάμπης Λιβιεράτος όμως ο οποίος προσπαθεί να ηρεμήσει τα πνεύματα και να δώσει άλλη μια ευκαιρία στον γάμο τους κάνει τα πάντα για να ηρεμήσει την Εύη .
Μέχρι που αποφάσισε να κάνει και δηλώσεις σε τηλεοπτικό σταθμό , ότι όλα πάνε καλά και ότι αγαπάει την οικογένειά του ενώ η Εύη που δεν είναι της ίδιας άποψης για την σχέση τους ούτε μιλάει ούτε δηλώνει αλλά αντίθετα σκέφτεται να κάνει το επόμενο βήμα σύντομα.

Tώρα το μόνο σίγουρο είναι πως θα ακουστούν πολλά…
Ο καθένας από εμάς βγάζει τα δικά του συμπεράσματα…
gossiptv